Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mischa Barton verlaat ziekenhuis

Shownieuws

Actrice Mischa Barton is aan de beterende hand. Haar woordvoerder maakt bekend dat de actrice maandag is ontslagen uit het ziekenhuis.

(Novum/AP) - Mischa Barton is aan de beterende hand. Haar woordvoerder maakt bekend dat de actrice maandag is ontslagen uit het ziekenhuis en twee weken nadat de politie haar naar het ziekenhuis heeft gebracht weer aan het werk wil gaan.

De actrice zou zijn opgenomen onder de code 5150, een melding die wordt gezien als een psychisch noodgeval waarbij de patiënt een gevaar vormt voor zichzelf of de omgeving. Gedwongen opname en psychiatrisch toezicht zijn dan het gevolg.

Volgens de woordvoerder gaat de 23-jarige actrice, die vooral bekend is van The O.C., aan de producties werken die voor haar op de planning stonden. Als de conditie van de ster het toelaat, voegt ze zich zo snel mogelijk bij de cast van The Beautiful Life. Naar verluidt is Barton vrijdag op de set te vinden voor haar rol in de nieuwe tv-show.

The Beautiful Life moet in het najaar in Amerika op de beeldbuis verschijnen. De show gaat over een groep modellen. Barton, die zelf furore maakte als model, speelt in The Beautiful Life een model met een drugsverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen