Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Boomsma zinspeelt op stiekem huwelijk

Shownieuws

Gaat Arie Boomsma in het geheim trouwen? De EO-presentator, die verloofd is met zijn Kieu, gaat deze zomer naar Californië en daar gaat 'iets' gebeuren.

Gaat Arie Boomsma in het geheim trouwen? De EO-presentator, die verloofd is met zijn vriendin Kieu, gaat deze zomer naar Californië en daar gaat 'iets' gebeuren. Dat antwoordde hij maandagavond in RTL Boulevard op de vraag van presentatrice Renate Verbaan wanneer Boomsma nou met zijn Kieu in het huwelijksbootje stapt.

Wat de presentator precies in Californië gaat doen, wilde hij niet zeggen. De vraag of hij en zijn aanstaande bruid ook Las Vegas aan gaan doen, wilde hij niet beantwoorden. "Meer zeg ik niet", zei hij grijnzend. In april 2008 onthulde de 35-jarige EO-presentator in het televisieprogramma Raymann is Laat dat hij Kieu om haar hand had gevraagd. Boomsma en zijn aanstaande waren op dat moment al meer dan tien jaar samen.

Maandag werd bekend dat Boomsma voor de Evangelische Omroep een cabaretprogramma gaat presenteren, 'Loopt een man over het water'. In het programma krijgen atheïstische cabaretiers een 'carte blanche om hun versie van Jezus te doen', zei Boomsma. De eerste cabaretier die meedoet aan 'Loopt een man over het water' is Guido Weijers, maakte hij maandagavond bekend. De rest, zoals Freek de Jonge en Hans Teeuwen, is hij nu aan het benaderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen