Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee gebroken harten na avontuurtje Jordan

Shownieuws

Het avontuurtje van Jordan met kooivechter Alex Reid heeft twee harten gebroken. Haar ex Peter Andre en de vriendin van Reid zijn kapot van verdriet.

Het avontuurtje van glamourmodel Jordan met kooivechter Alex Reid heeft gezorgd voor twee gebroken harten. Peter Andre, met wie het model momenteel in scheiding ligt, heeft tegen een vriend gezegd dat hij zich verdoofd voelde toen hij het nieuws over zijn ex vernam, meldt de Britse boulevardkrant The Sun. Dezelfde krant meldt daarnaast dat Reid een vriendin zou hebben, die kapot zou zijn van verdriet.

Peter Andre is helemaal klaar met Jordan, meldt de vriend. Alle gevoelens die de 36-jarige 'Mysterious girl'-zanger nog koesterde voor Katie Price, zoals Jordan in het echt heet, zouden op slag zijn verdwenen. "Het enige dat we nu nog gemeen hebben, zijn de kinderen. Ik wil verder niets meer met haar te maken hebben", zo zou hij de vriend hebben toevertrouwd.

Het voormalige liefdeskoppel heeft twee kinderen samen: zoon Junior (4) en dochter Princess Tiammii (2). Uit een eerdere relatie heeft Price een zwaar gehandicapte 7-jarige zoon, Harvey. Hoewel Andre eerder zei dat hij niets meer voor Jordan voelde, is hij toch boos dat zijn ex en de kooivechter in elkaars armen zijn beland, weet de vriend. "Peter denkt dat de kinderen er nog niet klaar voor zijn dat een andere man in hun huis blijft slapen."

De vrouw met wie Reid een relatie zou hebben, moeder van drie kinderen Marie Thornton, voelt zich ondertussen vernederd, meldt een vriend van haar. "Alex en Marie waren als kinderen al verliefd op elkaar, maar Katie zat al een tijdje achter Alex aan en het lijkt erop dat hij uiteindelijk heeft toegegeven."

Marie had volgens de vriend al een tijdje het gevoel dat er iets speelde, nadat ze sms-berichten op de telefoon van 'haar' vent had gevonden. Jordan en de kooivechter kennen elkaar inmiddels een jaar, nadat een wederzijdse vriend hen aan elkaar had voorgesteld. "Alex verzekerde Marie ervan dat ze alleen maar vrienden waren. Ik denk dat Alex dacht dat hij niet zou vallen voor Jordan." De moeder van Reid zegt overigens dat haar zoon af en toe met Marie omgaat maar verder single is.

Jordan zou afgelopen donderdag een nacht hebben doorgebracht met Alex Reid in een super-de-luxe hotelkamer in Liverpool, meldde de Britse tabloid News of the World eerder. Een hotelgast die stelt de twee samen te hebben gezien en gehoord, vertelde dat Jordan en Reid niet van elkaar af konden blijven. "Het was duidelijk dat ze een kamer nodig hadden. En toen ze eenmaal binnen waren, kwam er de hele tijd veel lawaai en een continu gebonk uit die kamer."

Ook vrijdag en zaterdag hebben Jordan en Reid volgens The Sun tijd samen doorgebracht. Het tweetal zou vrijdag samen zijn gespot in een nachtclub in Manchester en zaterdag in een club in Brighton. De kooivechter zei zondag tegen The Sun echter dat Katie geïnteresseerd is geraakt in vechtsporten en dat ze daar vaak over praten. "Ik heb haar ook geholpen met haar beveiliging en veel meer dan dat is er niet gebeurd." Jordan is ondertussen in de zevende hemel, zo blijkt wel uit een twitterbericht van het rondborstige 31-jarige model. "Ik ben heeeeeeel erg gelukkig en ga nu naar bed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen