Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon voor voormalig Di-rect-zanger Tim Akkerman

Shownieuws

Tim Akkerman is maandag voor de tweede keer vader geworden. Zoon Denne Tony kwam ter wereld in Den Haag. Tim en zijn vrouw Stephanie hebben al een dochter.

Tim Akkerman is maandagochtend voor de tweede keer vader geworden. Zoon Denne Tony kwam ter wereld in Den Haag, laat de manager van de voormalig Di-rect-zanger weten.

De bevalling is goed verlopen, stelt de manager. "Iedereen is zo trots als maar kan". Tim en zijn vrouw Stephanie hebben het kereltje Denne Tony Wil genoemd. Het stel heeft al een dochtertje, de 2-jarige Lila, die voluit Lila Martine Ina heet. Vier maanden na de geboorte van het meisje stapten Tim en Stephanie in het huwelijksbootje.

Hoewel Tim de komende tijd van zijn gezinnetje gaat genieten, is hij volgens zijn manager druk in de weer met zijn solocarrière. De 29-jarige zanger stapte in maart uit de Haagse rockband Di-rect omdat hij steeds meer moeite had met de muziek van de band. Tijdens een persconferentie gaf Tim destijds aan dat zijn muzikale smaak veranderd is en dat hij zich meer wil ontwikkelen als componist en tekstschrijver. Tim werkt aan nieuwe nummers, een datum voor zijn eerste solosingle of -album is nog niet geprikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen