Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zsa Zsa Gabor ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Zsa Zsa Gabor herstelt in haar woning in Beverly Hills verder van een longontsteking. De 92-jarige heeft zes dagen in een ziekenhuis gelegen.

(Novum/AP) - Zsa Zsa Gabor herstelt in haar woning in Beverly Hills verder van wat lijkt op een longontsteking. De 92-jarige heeft zes dagen in een ziekenhuis gelegen, maar is volgens haar man sinds maandag weer thuis.

Gabors negende echtgenoot Frederic Von Anhalt liet niet veel los over de ziekte of over hoe het nu met zijn echtgenote gaat. De 92-jarige werd vorige week opgenomen met griepverschijnselen. Gabors gezondheid is met enige regelmaat onderwerp van gesprek. In 2007 moest ze worden geopereerd aan een ernstige infectie aan haar benen. Twee jaar eerder kreeg ze een hersenbloeding, waarna ze onder het mes ging. Gabor is sinds een auto-ongeluk in 2002 gedeeltelijk verlamd. Sindsdien zit ze in een rolstoel of loopt ze met een stok.

Zsa Zsa Gabor was als actrice onder meer te zien in de film 'Moulin Rouge' uit 1952. Begin jaren tachtig schitterde ze als Lydia Marlowe in de soap As the World Turns. Gabor werd echter vooral bekend voor haar vele optredens in talkshows en tv-specials en door haar negen huwelijken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen