Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Farrah Fawcett mag uit cel voor begrafenis

Shownieuws

Redmond O'Neal, zoon van de donderdag overleden Farrah Fawcett, mag de begrafenis van zijn moeder bijwonen. O'Neal zit vast wegens een reeks drugsdelicten.

Redmond O'Neal, de 24-jarige zoon van de donderdag overleden actrice Farrah Fawcett, mag de begrafenis van zijn moeder bijwonen. O'Neal zit vanwege een reeks drugsdelicten in de gevangenis, maar mag zijn cel volgens het Amerikaanse tijdschrift People verlaten om de laatste eer te bewijzen aan zijn moeder. Fawcett overleed donderdag op 62-jarige leeftijd aan kanker.

De Charlie's Angles-actrice wordt dinsdag begraven in Los Angeles. De besloten uitvaart gaat om vier uur lokale tijd van start met een plechtigheid in de Cathedral of Our Lady of the Angels. Pers en publiek zijn niet welkom.

Redmond mocht zijn cel twee keer eerder verlaten in verband met de ziekte van zijn moeder. In mei en april ging de 24-jarige op ziekenbezoek. Toen Fawcett overleed, was haar enige kind niet aan haar zijde. Ryan O'Neal, Fawcetts partner, vertelde een paar uur na het overlijden van de actrice dat moeder en zoon telefonisch afscheid hebben genomen. Een paar dagen voordat Fawcett stierf, verloofde ze zich met Ryan. Van een trouwerij is het echter nooit gekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen