Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson werkte aan mysterieus videoproject

Shownieuws

Twee weken voor hij stierf, rondde Michael Jackson een videoproject af. Waarvoor het geschoten materiaal gebruikt zou worden, is niet duidelijk.

(Novum/AP) - Michael Jackson heeft twee weken voor zijn dood een wat raadselachtig videoproject afgerond. De 'Dome Project' werd opgenomen tussen 1 en 9 juni en is mogelijk de laatste video van de King of Pop.

Om wat voor video het precies gaat, is onduidelijk. De beelden zijn opgenomen in de Culver studio's, waar zeventig jaar geleden de film 'Gone with the wind' werd geschoten. Jackson, die meestal op de set te vinden was, zou vier sets hebben laten bouwen. Een set leek op die van Jacksons video 'Thriller', een andere moest een jungle voorstellen en er was een bouwplaats nagemaakt. Op de vierde set hing enorm portret van Jackson in de weerwolfoutfit die hij voor 'Thriller' droeg.

De video zou volgende maand af moeten zijn. Waarvoor het materiaal is geschoten, is niet duidelijk. Mogelijk gaat het om clips die gebruikt zouden worden tijdens de vijftig comebackconcerten van de King of Pop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen