Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss jurylid in nieuwe talentenjacht

Shownieuws

Kate Moss wordt jurylid in een nieuwe talentenjacht op televisie. Simon Cowell zou de vriendin van gitarist Jamie Hince van The Kills hebben vastgelegd.

Kate Moss wordt jurylid in een nieuwe talentenjacht op televisie. Simon Cowell zou het 35-jarige Britse model en vriendinnetje van gitarist Jamie Hince van de rockband The Kills hebben vastgelegd om zitting te nemen in een panel van experts die op zoek gaan naar een nieuwe groep die Oasis en Coldplay naar de kroon kan steken, meldt de Britse krant The Daily Mirror. De talentenjacht wordt een kruising van vlaggenschip van Cowell X Factor en Britain's Got Talent. Bands die nog geen contract hebben, maken hierin kans rocksterren te worden. De show zou in de Verenigde Staten moeten worden gelanceerd en een Britse spin-off moeten krijgen. De talentenjacht is het eerste project dat Cowell en miljardair Sir Philip Green, een goede vriend van Moss, samen gaan doen.

Een bron dichtbij het model zegt dat Kate heel erg blij is met haar kans ook op televisie door te breken. "Ze was al een tijdje op zoek naar een groot project en het wachten heeft haar geen windeieren gelegd." De ex van frontman Pete Doherty van de band Babyshambles is volgens de bron een groot muziekliefhebber. "En iedereen weet dat zij er goed in is nieuwe trendy bands eruit te pikken. Het is een van de weinige onderwerpen buiten de mode waarin ze zich zelfverzekerd genoeg voelt om te zeggen wat ze denkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen