Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jackson zat vol met pillen bij autopsie'

Shownieuws

Michael Jackson was kaal, broodmager en zat ten tijde van de autopsie vol pillen. Dat blijkt volgens boulevardblad The Sun uit uitgelekte delen van het rapport.

Michael Jackson was kaal, broodmager en zat ten tijde van de autopsie vol met pillen. Dat blijkt volgens het Britse boulevardblad The Sun uit uitgelekte delen van het rapport van de lijkschouwing.

De King of Pop woog volgens het Britse blad nog maar amper 51 kilo. Jackson zou tijdens zijn laatste dagen nauwelijks gegeten hebben. De patholoog-anatoom vond tijdens de autopsie alleen pillen in Jacksons maag, geen voedsel. Ook schrijft The Sun dat de 50-jarige zanger kaal was en een pruik droeg. Zijn heupen, dijbenen en schouders zouden onder de wondjes van naalden zitten. Volgens het blad kreeg Jackson jarenlang drie keer per dag een pijnstiller ingespoten.

Ook zou tijdens de autopsie bewijs zijn gevonden voor minstens dertien cosmetische operaties. De King of Pop, die zelf beweerde alleen aan zijn neus geopereerd te zijn, zou meerdere littekens hebben. Door de mislukte reanimatie zou Jackson een aantal gebroken ribben opgelopen hebben, in de buurt van zijn hart zou vier keer adrenaline ingespoten zijn in een poging Jacksons leven te redden. Ook troffen onderzoekers volgens The Sun onverklaarbare blauwe plekken aan op de knieën en schenen van de zanger en had Jackson schrammen op zijn rug, die kunnen duiden op een val.

Op het lichaam van de donderdag overleden King of Pop zijn inmiddels twee autopsies uitgevoerd. De eerste, officiële lijkschouwing vond vrijdag plaats. Het resultaat wordt pas over een paar weken verwacht. Een tweede autopsie vond zaterdag plaats op verzoek van de familie Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen