Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Transformers-film scoort internationaal

Shownieuws

De nieuwste Transformers-film 'Revenge of the fallen' valt wereldwijd in de smaak bij bioscoopbezoekers. In Nederland en Amerika voert de film de lijsten aan.

De nieuwste Transformers-film 'Revenge of the fallen' valt wereldwijd in de smaak bij bioscoopbezoekers. In Nederland voert de rolprent deze week de bioscooplijsten aan, ook in de Verenigde Staten prijkt de film met Megan Fox en Shia LaBeouf aan de top.

De buitenaardse robots wisten tijdens het Nederlandse openingsweekeinde 770 duizend euro in het laatje te brengen. Aan de andere kant van de oceaan was de film van Michael Bay in de eerste dagen goed voor 112 miljoen dollar, bijna 80 miljoen euro.

De top drie van Nederland is deze week gelijk aan die van de Verenigde Staten. 'The proposal', de film waarin Sandra Bullock haar assistent Ryan Reynolds dwingt met haar te trouwen, moet deze week genoegen nemen met een tweede plek, 'The hangover' staat op drie. In Nederland bekleedde de rolprent over een uit de hand gelopen vrijgezellenfeestje vorige week nog de eerste positie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen