Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carla Bruni schittert halfnaakt in Scheveningen

Shownieuws

Presidentsvrouw Carla Bruni was zondag op een bijzondere manier te zien in Scheveningen. Nederlander Hayo Sol onthulde een schilderij van een halfnaakte Bruni.

Presidentsvrouw Carla Bruni was zondag op een wel heel bijzondere manier te zien op het Scheveningse strand. De vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy werd door de Nederlandse kunstenaar Hayo Sol halfnaakt vastgelegd. Het schilderij, dat is versierd met honderden Swarovski-kristallen, werd zondag onthuld tijdens de Beach Fair in Scheveningen.

Sol maakte eerder dergelijke kunstwerken van prinses Diana en Marilyn Monroe. De opbrengst van het doek waarop Bruni schittert, gaat naar het goede doel. Een foto waarop de presidentsvrouw halfnaakt te zien is, bracht begin deze maand bijna 14 duizend euro op.

De Beach Fair beleefde zondag zijn première. Stichting Nederland Positief, die het feestje samen met strandrestaurant Blue Lagoon organiseerde, wil van de fair een jaarlijks terugkerend 'stijlvol zomerevent aan de Nederlandse kust' maken. Tijdens de Beach Fair paradeerden modellen in creaties van Irving Vorster over het Scheveningse strand. Melissa Sneekes, die in 2007 werd gekroond tot Miss Nederland, viel met haar zomerse en glamourvolle uitstraling in de prijzen en mocht de Beach Fair Award mee naar huis nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen