Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Neverland wordt mogelijk Jackson-museum

Shownieuws

Hoewel nog onduidelijk is wat er met Neverland gaat gebeuren, wordt gefluisterd dat de ranch waar Michael Jackson jaren woonde een museum √ la Graceland wordt.

(Novum/AP) - Nu de King of Pop gestorven is, rijst de vraag wat er met zijn bekende landgoed Neverland zal worden gedaan. Het bedrijf dat de ranch in Santa Barbara sinds 2008 bezit, zegt dat nog niet duidelijk is wat er met het landgoed gaat gebeuren. Gefluisterd wordt dat Neverland een museum √ la Graceland wordt.

De berichten over een Jackson-museum zijn niet bevestigd. Neverland zou volgens de geruchten een gedenkplek worden voor fans van de King of Pop, vergelijkbaar met Elvis Presley's Graceland. Zaterdag bezochten drie van Michaels broers de Californische ranch. Jackie, Jermaine en Tito Jackson -die vroeger samen met Michael deel uitmaakten van The Jackson 5- bezochten de voormalige woning van hun jongere broer, die donderdag plotseling overleed.

Neverland Ranch opende in 1988 de deuren als privépretpark en woning van Michael Jackson. Het pretpark, met onder meer een dierentuin, reuzenrad en achtbaan, is momenteel buiten gebruik. Jackson noemde zijn ranch naar het fantasie-eiland van Peter Pan, waar kinderen nooit opgroeiden. Vanwege zijn vele schulden dreigde Jackson zijn geliefde ranch te verliezen. In november 2008 telde een beleggingsmaatschappij 35 miljoen dollar (bijna 25 miljoen euro) neer voor het landgoed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen