Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Demi Moore uitgenodigd voor Britain's Got Talent

Shownieuws

Demi Moore is zaterdagavond mogelijk aanwezig bij de finale van Britain's Got Talent. De actrice heeft van Simon Cowell twee vliegtickets aangeboden gekregen.

Demi Moore is zaterdagavond mogelijk aanwezig bij de finale van Britain's Got Talent. De actrice, een groot fan van Susan Boyle, heeft van jurylid van het programma Simon Cowell twee eersteklas vliegtickets aangeboden gekregen. De twee twitterden enkele uren met elkaar met behulp van mede-jurylid Amanda Holden.

In het Twitterbericht grapt de 46-jarige echtgenote van 'Punked'-grapjas Ashton Kutcher: 'Wat, geen privé-vliegtuig?', om de twee juryleden vervolgens te bedanken voor het genereuze aanbod. Vervolgens vraagt ze wanneer de finale plaatsvindt. In antwoord daarop meldt Holden wanneer de finale is en zegt de rode loper uit te zullen rollen.

Moore had via Twitter al eens laten weten dat ze tranen in haar ogen kreeg van de auditie van de 47-jarige Schotse Susan Boyle, van wie een filmpje op website YouTube inmiddels tientallen miljoenen keren werd bekeken. Ook talkshowkoningin Oprah Winfrey is fan van Boyle.

Inmiddels heeft ook de winnares van het eerste seizoen van American Idol, Kelly Clarkson, gezegd aanhanger van de Schotse te zijn. "Ik vind het geweldig. Ik moet huilen elke keer wanneer ik haar hoor zingen", zei Clarkson, die na de winst van de eerste American Idol internationaal doorbrak. Ook de uitvoering van 'I dreamed a dream' door Boyle, waarmee de 47-jarige ouwe vrijster auditie deed, vond ze prachtig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen