Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes duikt theater in

Shownieuws

Wolter Kroes duikt voor het eerst in zijn carrière de theaters in. Vanaf 7 januari geeft hij onder de titel 'Dichtbij' negentien intieme concerten.

Wolter Kroes gaat voor het eerst in zijn carrière de theaters in. Vanaf 7 januari geeft hij onder de titel 'Dichtbij' negentien intieme concerten. Op zijn website laat de populaire volkszanger weten dat hij dit 'de spannendste stap' in zijn carrière vindt.

"We gaan voor een energieke show: opzwepend, maar ook breekbaar en intiem met live vertolkingen van mijn grootste en kleinste hits", gaat de 'Viva Hollandia'-zanger verder. "Deze theatertour biedt de ideale gelegenheid om mijn repertoire in een nieuw jasje te steken."

De populaire zanger geeft op 3 september alvast een voorproefje van de intieme show. De première vindt plaats in Kroes' thuishaven Zaandam. De 40-jarige zanger, die dankzij hits als 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' en 'Viva Hollandia' optrad in grote zalen als Ahoy en de Heineken Music Hall, noemt zijn theatertour een uitdaging. "Natuurlijk zijn de grote concerten in Ahoy en HMH hoogtepunten, maar in het theater kom je juist heel dicht bij je publiek. Ik wil daarom de mensen een kant van mijzelf laten zien die misschien niet voor de hand ligt. Ik wil jullie verrassen, vermaken en ontroeren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen