Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-liefje Hugh Hefner stapt in huwelijksbootje

Shownieuws

Kendra Wilkinson is getrouwd. Ze is zaterdag in de Playboy Mansion in Los Angeles in het huwelijksbootje gestapt met American Football-speler Hank Baskett.

Kendra Wilkinson is getrouwd. Het ex-liefje van Playboy-oprichter Hugh Hefner is zaterdag in de Playboy Mansion in Los Angeles in het huwelijksbootje gestapt met de 26-jarige American Football-speler Hank Baskett. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Hugh Hefner was één van de honderden gasten op de bruiloft die werd gehouden op zijn landgoed. Ook Bridget Marquardt, eveneens een voormalig geliefde van de Playboy-oprichter, was aanwezig bij de trouwerij.

De 23-jarige Wilkinson werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap The Girls Next Door, dat in Nederland te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'. In de serie werd Wilkinson samen met Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner. De drie hebben de Playboy Mansion inmiddels verlaten.

Tijdens de grote dag droeg de rondborstige blondine een witte jurk van ruim zeventigduizend euro. Ook de bruidegom was in het wit, evenals de bruidsjonkers. De bruidsmeisjes waren in lavendelkleurige kleding gestoken. "Ze zag er schitterend uit", zegt een ooggetuige.

Wilkinson heeft inmiddels haar eigen realityshow, Kendra. In deze serie wordt de blondine gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion en is te zien hoe ze leert op eigen benen te staan. Ze maakte een kleine drie weken geleden bekend zwanger te zijn van haar Philadelphia Eagles-speler.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen