Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett dinsdag begraven

Shownieuws

Farrah Fawcett wordt dinsdag begraven. Alleen mensen die zijn uitgenodigd mogen de uitvaart bijwonen. Fawcett overleed donderdag op 62-jarige leeftijd.

Farrah Fawcett wordt dinsdag begraven. Alleen mensen die zijn uitgenodigd mogen de uitvaart bijwonen, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De besloten uitvaart wordt in goede banen geleid door Ryan O'Neal, de levenspartner van de voormalige Charlie's Angels-actrice.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de Cathedral of Our Lady of the Angels in Los Angeles, zo maakte het aartsbisdom van Los Angeles volgens de entertainmentwebsite E! Online bekend. Pers en publiek worden niet toegelaten. Donderdag vindt in de Jonathan Club in Santa Monica een herdenkingsdienst plaats, meldt E! Online.

Fawcett overleed donderdag op 62-jarige leeftijd in Los Angeles na een lang gevecht tegen kanker. Bij de actrice, die vooral bekend werd door haar rol als Jill Monroe in de serie Charlie's Angels, werd in 2006 anale kanker geconstateerd. De kanker zaaide uit naar haar lever, waarna genezing vrijwel werd uitgesloten.

De laatste dagen ging de gezondheid van de actrice snel achteruit. Donderdag werd duidelijk dat Fawcett verplaatst was naar de intensive care, waar familie en vrienden afscheid van haar namen.

Fawcett laat een zoon achter, de 24-jarige Redmond, die voortkwam uit de jarenlange knipperlichtrelatie met de 68-jarige O'Neal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen