Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai in finale Dancing with the Stars

Shownieuws

Zo'n 880 duizend mensen hebben vrijdagavond gezien hoe Nicolette van Dam werd uitgeschakeld in de halve finale van Dancing with the Stars. Jamai haalde het wel.

Zo'n 880 duizend mensen hebben vrijdagavond gezien hoe Nicolette van Dam werd uitgeschakeld in de halve finale van Dancing with the Stars. De blondine en haar danspartner Niels Didden werden naar huis gestuurd, waardoor Jamai Loman en Idols-finaliste Nathalie Makoma de overgebleven kanshebbers zijn. Zij nemen het volgende week tegen elkaar op in de finale.

De uitslag van de RTL-show trok vrijdagavond met zo'n 877 duizend kijkers meer publiek dan de dansende paren. Eerder op de avond waren Nicolette, Jamai en Nathalie op de dansvloer goed voor 836 duizend kijkers.

Nu het Jamai is gelukt door te dringen tot de eindstrijd, krijgt Dancing with the Stars opnieuw een klassieke man-vrouwfinale. Ook in de voorgaande drie seizoenen ging de eindstrijd steeds tussen een man en een vrouw.

In de strijd sneuvelden eerder al Ursul de Geer, Lange Frans, Mari van de Ven, Emiel Sandtke, Gigi Ravelli en Manon Thomas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen