Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kinderen Michael Jackson gaan naar ex-vrouw'

Shownieuws

Het lijkt erop dat twee kinderen van de donderdag overleden Michael Jackson bij Debbie Rowe terecht komen. Ze heeft de voogdij namelijk nooit overgedragen.

Het lijkt erop dat twee kinderen van de donderdag overleden Michael Jackson bij Debbie Rowe terecht komen. In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, heeft de ex-vrouw de voogdij in 2005 nooit overgedragen tijdens de rechtszaak over de scheiding. Dat zegt advocaat Lance Spiegel, die Jackson destijds vertegenwoordigde, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Rowe zou wel hebben geprobeerd de voogdij over te dragen omdat ze Jackson 'de beste vader ooit' vond. Maar dat kon ging niet door omdat in zo'n geval eerst officieel moet worden onderzocht of Rowe inderdaad niet in staat is voor de kinderen te zorgen. Omdat dat nooit is gebeurd, zou Rowe nog steeds recht op de voogdij hebben.

Dit zou alleen niet doorgaan als de rechtbank bepaalt dat dit voor de kinderen nadelig zou zijn. TMZ meldt op basis van anonieme bronnen dat Rowe zeker geïnteresseerd is om weer voor haar kinderen Michael Joseph 'Prince' jr. (12) en Paris Michael Katherine (11) te zorgen.

Michael heeft nog een derde kind, Prince Michael 'Blanket' (7). Het is niet bekend wie daar de moeder van is. Het Amerikaanse US Weekly heeft eerder gemeld dat de drie kinderen het naar omstandigheden goed maken. Een andere voormalig advocaat van de familie, Brian Oxman, zegt daarin dat de drie bij hun oma Katherine Jackson zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen