Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson overleed aan overdosis'

Shownieuws

De King of Pop is overleden als gevolg van een overdosis Demerol, een pijnstiller die lijkt op morfine. Dat beweert een familielid van Jackson.

De King of Pop is overleden als gevolg van een overdosis Demerol, een pijnstiller die lijkt op morfine. Dat beweert een familielid van Jackson tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De site was donderdagnacht de eerste die de dood van de zanger meldde.

Jackson zou het medicijn rond 11.30 uur (lokale tijd) ingespoten hebben gekregen, iets na het middaguur moest hij moet spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles vervoerd worden. De King of Pop zou in elkaar gezakt zijn en een hartaanval hebben gehad. Bij aankomst in het ziekenhuis bleek hij een hartstilstand te hebben, artsen slaagden er niet in het hart weer aan de praat te krijgen.

De familieleden gooien het nu op het medicijn, dat Jackson dagelijks toegediend kreeg met het oog op zijn comebackconcerten. Ze stellen dat de King of Pop te veel Demerol kreeg. Mocht het middel de hartaanval inderdaad hebben veroorzaakt, dan is de ergste vrees van de familie bewaarheid. TMZ meldt dat de Jacksons bang waren voor een overdosis, vader Joe zou Michael zelfs willen hebben laten opnemen in een afkickkliniek.

De arts die Jackson de mogelijk fatale spuit gaf, wordt gezocht door de politie. De man, die bij de King of Pop in huis woonde, is sinds donderdagavond onvindbaar. Zijn BMW zou 's avonds zijn weggesleept. Ook weet de website te melden dat een patholoog-anatoom begonnen is met de autopsie op het lichaam van Michael Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen