Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Lidl haalt Party uit de schappen

Shownieuws

Na Super de Boer haalt ook supermarktketen Lidl het weekblad Party uit de schappen. Reden is een montagefoto waarop een kale Sylvie van der Vaart is te zien.

Na Super de Boer haalt ook supermarktketen Lidl het weekblad Party uit de schappen. Reden is een montagefoto op de voorpagina waarop een kale Sylvie van der Vaart is te zien. Het gaat volgens het blad om een voorspelling hoe de aan borstkanker lijdende voetbalvrouw er over enkele maanden uit zal zien.

Lidl ziet het echter als een 'schaamteloze montagefoto' en zegt niets met 'deze vorm van schokkende informatievoorziening' te maken te willen hebben.

Sylvie's advocaat Robert Geerlings liet donderdag in RTL Boulevard al weten dat Sylvie stappen tegen het weekblad onderneemt. Hij wees er onder meer op dat zonder toestemming gebruik is gemaakt van het portretrecht. Donderdag haalde Super de Boer het blad uit piëteit al uit de schappen. Party, naar eigen zeggen 'het brutaaltje onder de bladen', liet toen in een verklaring weten achter de foto te blijven staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen