Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kinderen Michael Jackson maken het goed'

Shownieuws

De drie kinderen van Michael Jackson zouden het na het overlijden van hun vader naar omstandigheden goed maken. Dat zegt een voormalig advocaat van de familie.

De drie kinderen van Michael Jackson zouden het na het overlijden van hun vader naar omstandigheden goed maken. Dat zegt een voormalig advocaat van de familie Jackson tegen het Amerikaanse Us Weekly.

De advocaat, Brian Oxman, vertelt ook dat de drie bij hun oma zijn. "Katherine Jackson zal voor de kinderen zorgen. Ook worden ze door een kindermeisje verzorgd. Ik weet zeker dat er allerlei discussies plaats zullen vinden over de toekomst van Michaels kinderen." De King of Pop is de vader van Michael Joseph 'Prince' jr. (12), Paris Michael Katherine (11) en Prince Michael 'Blanket' (7). De oudste kinderen zijn voortgekomen uit Jacksons huwelijk met Debbie Rowe. Zij heeft de voogdij volledig overgedragen aan de zanger. Wie de moeder van de 7-jarige Prince Michael is, is onbekend.

Volgens Oxman valt het verlies van Michael de familie zwaar. "Ze zijn met stomheid geslagen en kunnen nauwelijks praten over zijn dood." De advocaat was met de familie in het ziekenhuis. "Ze waren stil, huilden en konden niet uit hun woorden komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen