Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Artiesten eren Michael Jackson tijdens concerten

Shownieuws

Artiesten hebben donderdag hun show onderbroken voor een eerbetoon aan Michael Jackson. De New Kids on the Block en Elton John stonden stil bij Jacksons dood.

Verschillende artiesten hebben hun concert van donderdagavond onderbroken voor een eerbetoon aan Michael Jackson. De King of Pop overleed donderdag op 50-jarige leeftijd.

De New Kids on the Block lieten tijdens hun show in Detroit, Michigan, minutenlang foto's van Michael Jackson zien op een groot scherm. Toen de vijf heren weer op het podium kwamen, maakten ze duidelijk geschokt te zijn door het overlijden van de King of Pop. "Als Michael er niet was geweest, waren wij hier ook niet geweest."

Ook Elton John stond tijdens zijn optreden stil bij de plotselinge dood van Jackson. Volgens entertainmentwebsite TMZ zat John midden in zijn jaarlijkse 'White tie and tiara ball' toen hij het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg. Als eerbetoon zong hij 'Don't let the sun go down on me'. Het feest werd bijgewoond door sterren als Liz Hurley, Hugh Grant, Lily Allen en Kelly Osborne. Volgens TMZ verlieten sommige gasten de zaal toen het nieuws over Jackson bekend werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen