Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper T.I. als getrouwd man de cel in

Shownieuws

Rapper T.I. heeft vlak voordat hij voor een jaar en een dag de cel in ging nog snel even het jawoord gegeven aan zijn vriendin. De twee trouwden vrijdag.

Rapper T.I. heeft vlak voordat hij voor een jaar en een dag de cel in ging nog snel even het jawoord gegeven aan zijn vriendin Tameka 'Tiny' Cottle. De twee trouwden op een geheimgehouden ceremonie, zo meldt de website The Urban Daily op basis van bronnen dicht bij het paar.

De twee zijn volgens de website sinds 2001 samen. "Het is hier een gekkenhuis geweest met alles dat is gebeurd. Met betrekking tot Tiny en T.I.: ja, zij zijn officieel man en vrouw", zegt de bron, die anoniem wil blijven. De trouwerij vond volgens de bron vrijdag plaats in een privéceremonie op een eiland net buiten Miami. Alleen directe familieleden en een paar vrienden waren uitgenodigd.

T.I. arriveerde dinsdag bij het gevangeniscomplex in Forrest City in Arkansas, waar hij zijn straf zal uitzitten. De zelfbenoemde King of the South, die eigenlijk Clifford Harris heet, is veroordeeld voor verboden vuurwapenbezit. De 28-jarige artiest heeft hiervoor een celstraf gekregen van een jaar en een dag en een boete van honderdduizend dollar, bijna 74 duizend euro. Ook heeft hij een proeftijd van drie jaar opgelegd gekregen voor als hij straks weer vrijkomt.

De rapper dook te laat op bij de gevangenis. Hij had zich eigenlijk voor het middaguur moeten melden, maar arriveerde later in een zwarte wagen met geblindeerde ramen. Of de te late aankomst gevolgen heeft voor de rapper, is nog onduidelijk.

Een woordvoerder van de gevangenis liet weten dat de rapper uit Atlanta in de bajes bekend zal staan als gevangene nummer 59458019. De minimaal beveiligde gevangenis heeft cellen met twee bedden en een groot oefenterrein. Een andere zegsvrouw van de gevangenis vertelde dat er geen speciale bescherming was geregeld voor de 'King of the South'. "Wij behandelen alle gevangenen hetzelfde."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen