Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Farrah Fawcett op intensive care'

Shownieuws

De gezondheid van Farrah Fawcett lijkt steeds sneller achteruit te gaan. De actrice ligt weer in het ziekenhuis. Ze zou op de intensive care liggen.

De gezondheid van Farrah Fawcett lijkt steeds sneller achteruit te gaan. De actrice, die tegen de verwachting in enkele dagen geleden werd ontslagen uit het ziekenhuis, is opnieuw opgenomen. Volgens het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine is de Charlie's Angles-actrice overgeplaatst naar de intensive care.

Fawcett, die al drie jaar vecht tegen kanker, zou omringd zijn door familie en vrienden. Ook Ryan O'Neal, met wie ze jarenlang een knipperlichtrelatie had en sinds kort verloofd is, is volgens TMZ bij de actrice. De entertainmentwebsite meldt dat Fawcetts geliefden voor de laatste keer afscheid van de actrice aan het nemen zijn.

Bij de 62-jarige Fawcett werd in 2006 anale kanker vastgesteld. De ziekte is inmiddels uitgezaaid naar andere delen van haar lichaam, waaronder haar lever. Met acteur Ryan O'Neal kreeg Fawcett een zoon, Redmond. Hij zit momenteel in de gevangenis wegens een reeks drugsdelicten. In april en mei mocht Redmond zijn cel verlaten om zijn zieke moeder te bezoeken. Of hij ook nu naast het bed van de actrice zit, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen