Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams ondervraagd over beroving

Shownieuws

Robbie Williams is begin deze week op de Bahama's aan de tand gevoeld door de politie. Die onderzoekt een overval op twee paparazzi.

(Novum/AP) - Robbie Williams is begin deze week op de Bahama's aan de tand gevoeld door de politie. Die onderzoekt een overval op twee paparazzi waarbij vakantiekiekjes van de popster werden gestolen.

Fotografen Matt Sanches en Carlos Mendez kregen het aan de stok met Williams' vrienden toen ze de popster met een zoomlens op de gevoelige plaat vastlegden. De 35-jarige zanger vierde samen met zijn vrienden vakantie op de Bahama's. Uren na de ruzie met Williams' maatjes werd er ingebroken in de hotelkamer van de paparazzi en verdwenen peperdure camera's en ander materiaal.

Volgens de politie zitten twee mannen vast op verdenking van de beroving. Een rechercheur zei dat Williams wel is ondervraagd, maar niet wordt gezien als verdachte. "We denken niet dat hij degene was die de overval pleegde, maar het incident kan een gevolg zijn geweest van wat er eerder is gebeurd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen