Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje Mike Tyson overleden

Shownieuws

De 4-jarige dochter van bokser Mike Tyson is dinsdag overleden. De dag daarvoor raakt het meisje met haar nek verstrikt in de kabel van een loopband.

(Novum/AP) - De 4-jarige dochter van bokser Mike Tyson is dinsdag in een ziekenhuis in de buurt van Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona overleden. De dag daarvoor raakte Exodus Tyson, zoals het meisje heet, met haar nek verstrikt in de kabel van een loopband.

Een woordvoerder van de politie liet toen al weten dat het meisje kunstmatig in leven werd gehouden. Volgens de zegsman was er sprake van een 'tragisch ongeluk'. Hoe Exodus Tyson precies verstrikt is geraakt is echter nog onduidelijk. De politie gaat er vanuit dat het meisje is uitgegleden of zelf haar hoofd door de lus van een hangende draad heeft gestoken.

Exodus werd door haar broertje gevonden. Het 7-jarige jongetje lichtte zijn moeder in, die in een andere kamer verbleef. Zij bevrijdde het meisje, probeerde haar te reanimeren en schakelde vervolgens de hulp van de politie in. Tyson vernam het nieuws in Las Vegas. De gepensioneerde boksprof pakte meteen het vliegtuig naar Phoenix.

Familieleden hebben in een persverklaring hun verdriet geuit. Ze willen graag met rust gelaten worden. "Er zijn geen woorden voor om dit tragische verlies van de door ons zo geliefde Exodus te omschrijven. We hopen dat jullie onze privacy respecteren zodat we het verlies kunnen verwerken en elkaar kunnen steunen", aldus de verklaring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen