Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers dragen Life & Cooking ten grave

Shownieuws

Onder anderen Xander de Buisonjé en Gerard Joling zijn bij de laatste aflvering van life & Cooking. Zondag wordt het programma voor de laatste keer uitgezonden.

Xander de Buisonjé, Willeke Alberti, Gerard Joling, Maik de Boer, Mary Borsato, Frans Bauer en Patricia Paay zitten zondag in de laatste aflevering van Life & Cooking. Het door Carlo Boszhard en Irene Moors gepresenteerde programma wordt na negen jaar van de buis gehaald.

Tijdens de uitzending worden de favoriete fragmenten uit het programma van de twee presentatoren getoond. De laatste Life & Cooking wordt afgetrapt met een speciale uitvoering van het nummer 'Samen zijn'. Xander de Buisonjé begeleidt Willeke Alberti, die de zang op zich neemt, hierbij op de piano. Gerard Joling geeft eveneens een optreden.

Winnaar van het televisieprogramma Het Zesde Zintuig Peter van der Hurk voorspelt daarnaast de toekomst van Boszhard en Moors. De drie koks van het programma, Rudolph, Vincent en Róbert, moeten daarnaast samen zorgen voor verschillende culinaire hoogstandjes.

Medio februari werd bekendgemaakt dat Life & Cooking na negen jaar van de buis wordt gehaald. De zender en programmasponsor Unilever stelden op zoek te gaan naar een nieuw media-initiatief 'dat voor beide partijen met het oog op de toekomst aantrekkelijker en relevanter is'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen