Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon alleen in het donker uit de kleren

Shownieuws

Gordon kleedt zich alleen in het donker uit. Zijn huid weigert de zanger, presentator, dj en jurylid van talentenjachten als X Factor te tonen.

Gordon kleedt zich alleen in het donker uit. Zijn huid weigert de zanger, presentator, dj en jurylid van talentenjachten als X Factor te tonen. Dat heeft de Avro dinsdag bekendgemaakt. In de eerste aflevering van het Avro-programma Vinger aan de pols sprak Pia Dijkstra met Gordon, die wordt geplaagd door verschillende ziektes, waaronder psoriasis. De eerste uitzending is volgende week dinsdag.

Bij de 40-jarige Gordon werd tien jaar geleden reuma geconstateerd, waarna ook diabetes, chronische bronchitis en psoriasis werden vastgesteld. Gordon vertelt in het programma dat vooral psoriasis hem vaak zijn levenslust ontneemt en dat hij vaak last heeft van schaamte. De chronische huidziekte psoriasis komt bij 350 duizend Nederlanders voor en veroorzaakt rode schilferende jeukende plekken op de huid.

Wordt het de blonde krullenbol allemaal teveel, dan vlucht hij naar Kaapstad. Dat is volgens hem de enige plek waar hij echt zichzelf kan zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen