Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weg naar gevangenis T.I. afgezet

Shownieuws

De weg naar het gevangeniscomplex waar T.I. dinsdag moet arriveren om zijn straf uit te zitten is afgezet. T.I. is veroordeeld tot een jaar en een dag celstraf.

(Novum/AP) - De weg naar het gevangeniscomplex waar rapper T.I. dinsdag moet arriveren om zijn gevangenisstraf van een jaar en een dag uit te zitten, is afgezet. Vijf politieagenten hebben de weg op ongeveer 155 meter afstand van de gevangenis geblokkeerd. Journalisten mogen niet dichterbij komen.

Of T.I., die dinsdag de gevangenis van Forrest City in Arkansas in moet, aankomt in het nabijgelegen Memphis in Tennessee of dat hij direct naar het lokale vliegveld van Forrest City vliegt, is onbekend. De zelfbenoemde King of the South, die eigenlijk Clifford Harris heet, is veroordeeld voor verboden vuurwapenbezit.

De 28-jarige artiest heeft hiervoor een celstraf gekregen van een jaar en een dag en een boete van honderdduizend dollar, bijna 74 duizend euro. T.I., die zondag nog een keer een show gaf voordat hij achter tralies verdwijnt, nam hierbij afscheid van zijn fans met 'Ik zie jullie over 366 dagen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen