Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer genomineerd als papa van het jaar

Shownieuws

Winston Gerschtanowitz en Frans Bauer zijn genomineerd als papa van het jaar. Ook Koertjan de Bruijn, Klaas-Jan Huntelaar en Wolter Kroes maken kans.

Winston Gerschtanowitz, Frans Bauer, Koertjan de Bruijn, Klaas-Jan Huntelaar en Wolter Kroes zijn dit jaar genomineerd als papa van het jaar. Dat heeft de organisatie van de verkiezing, PinPoint Parents, dinsdag bekendgemaakt.

Vorig jaar werd zanger en presentator Bart Bosch uitgeroepen tot papa van het jaar. Bosch, die onlangs het boek 'Papa, ik help je wel met opvoeden' uitbracht, heeft alle genomineerden een bloemetje gestuurd, zo laat hij weten. Bosch werd geïnspireerd tot het schrijven van het boek door zijn overwinning vorig jaar.

De verkiezing vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Paul de Leeuw en Marco Borsato werden eerder al uitgeroepen tot papa van het jaar.

Mensen kunnen via de website papavanhetjaar.nl stemmen op hun favoriete papa of via de 150 duizend stemformulieren die door het land worden verspreid. De winnaar wordt twee dagen voor Vaderdag, op 19 juni, bekendgemaakt.

Behalve een (bekende) papa van het jaar, kent Nederland ook een mama van het jaar. Bridget Maasland werd medio mei door Mama Magazine al uitgeroepen tot 'famous mama van het jaar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen