Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dansprogramma werkt op darmen van Lange Frans

Shownieuws

Lange Frans wordt zo nerveus van zijn deelname aan tv-show Dancing with the Stars dat het op zijn darmen werkt. Dat bekende de rapper tegenover Novum Nieuws.

Lange Frans wordt zo nerveus van zijn deelname aan het televisieprogramma Dancing with the Stars dat het op zijn darmen werkt. "Zenuwen krijgen een hele nieuwe rol en die staan in directe verbinding met je darmflora", bekent de rapper tegenover Novum Nieuws.

Lange Frans, die ondanks zijn gebrekkige ritmegevoel nog steeds meedanst, heeft als rapper weinig last van spanning. "Als ik een microfoon moet pakken voor tienduizend man, draai ik daar mijn hand niet voor om. Maar dit is zoiets anders. Ik doe iets wat ik normaal gesproken niet doe voor de kost", aldus de dansende ster.

Ook Ursul de Geer, die met zijn 63 jaar de oudste danser is, kan zijn zenuwen niet onderdrukken. "Toen ik binnenkwam en het decor zag werd ik zo zenuwachtig. Moet ik hier aan meedoen? Moet ik hier in staan?", vroeg de televisiepresentator zich af. Toch zijn de zenuwen langzaam weggeëbd. "Heel erg zenuwachtig ben ik niet meer, maar ik ben wel gespannen."

Naast Lange Frans en Ursul de Geer doen ook Manon Thomas, Idols-finaliste Nathalie Makoma, Nicolette van Dam, Jamai Loman en Mari van de Ven mee aan de danswedstrijd. Tijdens de eerste twee shows moesten GTST-acteurs Emiel Sandtke en Gigi Ravelli het veld ruimen.

Het door Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens gepresenteerde Dancing with the Stars wordt iedere zaterdag uitgezonden door RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen