Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Model Danielle Lloyd gewond bij vechtpartij in club

Shownieuws

Het Britse model Danielle Lloyd is maandagnacht gewond geraakt bij een vechtpartij in een Londense nachtclub. Ze zou door een glazen tafel zijn gegooid.

Het 25-jarige Britse model Danielle Lloyd is maandagnacht gewond geraakt bij een vechtpartij in een Londense nachtclub. Het model zou door een glazen tafel zijn gegooid. De politie heeft twee vrouwen van in de 20 gearresteerd, meldt de Britse boulevardkrant The Sun.

De twee dames zouden hebben gedanst op een bank waar Lloyd op zat. "Ik denk dat één van hen Danielle schopte. Dat was mogelijk per ongeluk. Zij stond op om er wat van te zeggen", zegt een getuige tegen The Sun. "Ik zag dat ze in conflict raakte met tenminste één vrouw. Er werd geslagen en Danielle viel uiteindelijk achterwaarts van de bank en landde op de tafel. Ze had een flinke snijwond in haar been."

Lloyd, die in 2006 haar titel van Miss Groot-Brittannië moest inleveren omdat ze naakt in de Playboy stond en een relatie zou hebben gehad met één van de juryleden, was in de club samen met haar vriendje Jamie O'Hara. De Spurs-voetballer en een andere man, mogelijk het vriendje van een van de dames, werden door uitsmijters vastgehouden. De uitsmijters zetten de voetballer, die onder het bloed van zijn vriendin zat, uiteindelijk de zaak uit.

Het model, dat in 2007 aan de tand werd gevoeld door de politie over de racisme-rel in het Britse Big Brother-huis rondom Bollywood-filmster Shilpa Shetty, lag na het incident met bloed over haar hele lichaam buiten op de stoep te wachten op hulp, zo is te zien op foto's in The Sun. Het model moest in het ziekenhuis worden behandeld aan haar verwondingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen