Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monica Bellucci bestolen in Frans appartement

Shownieuws

Monica Bellucci is bestolen van juwelen en andere spullen ter waarde van ongeveer tachtigduizend euro. De spullen werden gestolen uit haar Parijse appartement.

Monica Bellucci is zondag bestolen van juwelen en andere artikelen ter waarde van ongeveer tachtigduizend euro. De spullen werden gestolen uit het appartement in Parijs van de Italiaanse actrice en haar man, de Franse filmster Vincent Cassel, terwijl zij in Cannes bij de slotceremonie van het filmfestival was. Dat meldt het Britse persbureau Reuters op basis politiebronnen.

De 44-jarige Bellucci, die onder meer bekend is van 'The matrix reloaded' (2003) en 'The passion of the Christ' (2004), was in Cannes om de film 'Don't turn around' van Marina de Van te promoten. In deze film speelt Bellucci samen met de Franse actrice en voormalig Bondgirl Sophie Marceau.

Het echtpaar heeft volgens een politiewoordvoerder nog niet officieel aangifte gedaan van de diefstal. Hoeveel de gestolen items, waaronder ook laptops en het Italiaanse paspoort van Belluci, precies waard zijn, is daardoor nog niet geheel duidelijk. Een onbekend aantal inbrekers is het appartement in het oosten van Parijs op de vierde verdieping binnengedrongen via een terras.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen