Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields had eerder seks gewild

Shownieuws

Brooke Shields vindt dat ze pas op veel te late leeftijd is ontmaagd. De actrice had op 22-jarige leeftijd voor het eerst seks, zo heeft ze toegegeven.

Brooke Shields vindt dat ze pas op veel te late leeftijd is ontmaagd. De actrice had op 22-jarige leeftijd voor het eerst seks, zo bekent ze in de nieuwste editie van het Amerikaanse tijdschrift Health.

De inmiddels 43-jarige Shields denkt dat ze zo laat aan seks begon wegens haar bekendheid en de daaruit voortvloeiende druk. "Ik had eigenlijk gewild dat ik het eerder had gedaan, toen ik nog niet zo bekend was", legt de laatbloeier uit. Naar eigen zeggen had ze zichzelf dan meer geaccepteerd. "Ik denk dat ik dan geen gewichtsproblemen zou hebben gehad", aldus de actrice, die er lange tijd naar streefde zo dun mogelijk te blijven.

Shields begon op jonge leeftijd aan een modellencarrière. Op 12-jarige leeftijd was ze voor het eerst te zien als prostituee in de film 'Pretty baby'. Drie jaar later beleefde ze haar grote doorbraak in 'The blue lagoon'. De film, die het verhaal vertelt van twee tieners die voor elkaar vallen na een schipbreuk op een onbewoond eiland, bevat veel naaktscènes. Shields verklaarde later dat enkele van die scènes door oudere stand-ins werden gespeeld.

Tegenwoordig is de ex-vrouw van tennisster Andre Agassi te zien in Lipstick Jungle. In Nederland werd de serie afgelopen najaar uitgezonden door RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen