Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Mike Tyson aan beademing

Shownieuws

De dochter van bokser Mike Tyson ligt in het ziekenhuis aan de beademing. Het 4-jarige meisje was met haar nek verstrikt geraakt in de kabel van een loopband.

(Novum/AP) - De 4-jarige dochter van bokser Mike Tyson wordt kunstmatig in leven gehouden. Exodus Tyson, zoals het meisje heet, werd maandag in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze met haar nek verstrikt was geraakt in de kabel van een loopband. Volgens een woordvoerder van de politie verkeert ze in 'extreem kritieke toestand'.

Exodus Tyson, die waarschijnlijk al spelend verstrikt raakte in het draad van de machine, werd door haar broertje gevonden in hun huis in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona. Het 7-jarige jongetje lichtte zijn moeder in, die in een andere kamer verbleef. Zij bevrijdde het meisje uit de kabel, probeerde haar te reanimeren en schakelde vervolgens de hulp van de politie in.

Volgens de zegsman van de politie was Tyson in Las Vegas toen hij het nieuws vernam. De oud-bokser pakte echter meteen het vliegtuig naar Phoenix. Ofschoon de voormalig zwaargewichtkampioen niet bereikbaar was voor commentaar liet hij wel een persverklaring uitgaan. "De familie bedankt allen die ons steunen en voor ons bidden van uit de grond van ons hart. Wel hopen we op privacy in deze moeilijke tijd", aldus de verklaring.

De woordvoerder van de politie spreekt van een 'tragisch ongeluk'. Volgens hem zijn er geen verdachte omstandigheden die wijzen op een misdrijf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen