Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteerambities Marco Borsato nog niet voorbij

Shownieuws

Marco Borsato zijn acteerambities zijn nog niet over. Maandag zei hij dat hij zich niet kon voorstellen dat 'Wit licht' de laatste film is waarin hij speelt.

De acteerambities van Marco Borsato zijn nog niet voorbij. In De Wereld Draait Door zei hij maandagavond dat hij zich niet kon voorstellen dat de speelfilm 'Wit licht' de laatste film zal zijn die hij ooit heeft gemaakt. "Maar ik heb voorlopig geen concrete plannen."

De acterende zanger zei dat 'Wit licht' zijn persoonlijke missie was. De speelfilm gaat over een Nederlandse restauranthouder in Oeganda, gespeeld door Borsato, die op zoek gaat naar het beste vriendje van zijn zoon. Het kind is door rebellen ontvoerd om te worden opgeleid tot kindsoldaat.

'Wit licht' werd in Nederland behoorlijk neergesabeld door filmrecensenten. De film werd vrijdag in een ietwat aangepaste versie vertoond tijdens het filmfestival in Cannes. Daar kreeg de film een minutenlange staande ovatie.

Borsato liet maandagavond tevens weten dat de kans dat de film nu in andere landen ook gaat draaien, steeds groter wordt. Concreter hierover werd hij echter niet. De zanger werd in Cannes overigens nog aangesproken door een dame van een Frans castingbureau, die de zanger verzocht langs te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen