Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse eert Quincy Jones niet

Shownieuws

Amy Winehouse heeft weer een tegenslag te voorduren gekregen. De geplaagde zangeres is geschrapt van een tribuutalbum voor muziekproducer Quincy Jones.

Amy Winehouse heeft weer een tegenslag te verduren gekregen. De geplaagde zangeres, die onlangs nog een comebackconcert in Londen afblies, is geschrapt van een tribuutalbum voor muziekproducer Quincy Jones. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror maandag.

Winehouse en Jones, het meesterbrein achter Michael Jackson's 'Thriller'-album, ontmoetten elkaar afgelopen zomer tijdens de viering van Nelson Mandela's negentigste verjaardag in Londen. Daar nodigde de producer de aan drank en drugs verslaafde zangeres en haar producer Mark Ronson uit, een nummer te maken voor het tribuutalbum.

Winehouse, die volmondig ja zei, liet Jones echter een jaar lang tevergeefs op muziekmateriaal wachten. Ook Ronson, die voor haar onder meer het nummer 'Valerie' produceerde, hoorde niks van de Britse ster. "Het nummer is niet af en ze is in geen velden of wegen te bekennen. Als ze er niet is, houdt het helaas op", aldus Ronson.

Usher en Mariah Carey brengen naar verluidt wel een ode aan Jones, die van oorsprong jazzmuzikant is. Of Michael Jackson meedoet aan het eerbetoon aan de 76-jarige producer is niet bekend.

Winehouse gaf eerder deze maand voor het eerst sinds lange tijd een optreden op Saint Lucia. De zangeres, die verblijft op het Caribische eiland om te ontsnappen aan de verleidingen in Londen, moest de show echter voortijdig afbreken wegens hevige regenval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen