Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brian McFadden en Delta Goodrem trouwen later

Shownieuws

Zanger Brian McFadden en zijn verloofde Delta Goodrem hebben hun bruiloft uitgesteld. De twee wilden elkaar rond kerst het jawoord geven, maar redden dat niet.

Zanger Brian McFadden en zijn verloofde Delta Goodrem hebben hun bruiloft uitgesteld. Aan de Australische krant Herald Sun legt de ex-Westlifezanger uit dat de twee niet tussen optredens door willen trouwen.

McFadden en Goodrem, die samen het nummer 'Almost here' opnamen, wilden elkaar rond kerst het jawoord geven. "We probeerden de bruiloft te plannen en merkten dat het niet gaat lukken rond Kerstmis te trouwen", zegt McFadden. "Na ons trouwen willen we graag langere tijd vrij, een maand of drie, zodat we kunnen genieten van onze families en op huwelijksreis kunnen."

Voor de 29-jarige zanger wordt het niet zijn eerste bruiloft. In 2004 scheidde hij na een kleine drie jaar huwelijk van zangeres Kerry Katona. De twee hebben twee dochters, Molly en Lilly-Sue. In datzelfde jaar leerde McFadden de inmiddels 24-jarige Australische zangeres Delta Goodrem kennen. Het stel verloofde zich in november 2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen