Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre zet scheiding door

Shownieuws

Peter Andre is vastbesloten te scheiden van Jordan. "Ik zou mijn kinderen niet door deze hel laten gaan als ik niet serieus was", vertelde hij zijn vrienden.

(Novum/AP) - Peter Andre is ondanks de smeekbede van Jordan vastbesloten te scheiden van het glamourmodel. "Ik zou mijn kinderen niet door deze hel laten gaan als ik niet serieus was", vertelde de zanger zijn vrienden, zo meldt de Britse krant The Sun maandag.

Jordan, die in het echt Katie Price heet, liet eerder weten 'de grootste fout van haar leven' te hebben gemaakt door de 'Mysterious girl'-zanger van zich te vervreemden. Het model zou de klok dolgraag terug willen draaien. "Als ik had geweten dat ik Peter zo heftig afstootte, dan had ik mezelf tot de orde geroepen. Ik wil geen scheiding, ik wil dat we weer een familie zijn."

Het ruziënde stel kondigde eerder deze maand aan te scheiden. Voor de 36-jarige Andre was de maat vol toen het 31-jarige model tijdens een avondje uit een barman zoende.

Jordan wil naar verluidt haar fortuin, dat geschat wordt op ruim 34 miljoen euro, beschermen. Bij een scheiding krijgt de Britse Andre, die zijn zinnen heeft gezet op een gezamenlijke voogdij, hier een aanzienlijk deel van. Het tweetal heeft samen twee kinderen, de 3-jarige Junior en de 1-jarige Princess Tiaammii.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen