Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurylid Britain's Got Talent 'misschien beetje gek'

Shownieuws

Simon Cowell denkt dat hij misschien een beetje gek is. "Ik ben best vreemd. Soms krijg ik een heel donkere bui", bekent het jurylid van Britain's Got Talent.

Simon Cowell kan niet ontkennen dat hij misschien een beetje gek is. Dat zei hij in een interview met de Britse krant Daily Mail. "Ik ben best vreemd. Soms krijg ik een heel donkere bui", bekent het jurylid van Britain's Got Talent, waarvan de halve finale zondag live wordt uitgezonden op de Britse televisie.

Cowell liet weten zich nooit lang gelukkig te voelen. "Als ik naar een psychiater zou gaan, zou het een hele lange sessie worden. Ik heb altijd gedacht dat ik meerdere problemen heb waar ik vermoedelijk mee aan de slag moet, want ik ben best raar soms. Ik krijg heel donkere buien, zonder aanleiding."

Cowel stelt het soms hartstikke naar de zin te hebben, maar zich ondertussen compleet ellendig voelen. "Ik zit dan gewoon dagen in mijn eentje. Dingen kunnen heel goed gaan en dan ga ik het mezelf moeilijk maken. Ik moet iets vinden om me ellendig te laten voelen."

Soms denkt Cowell het geluk nooit te vinden. "Iemand zei laatst tegen mij: 'Je bent net een lopend buffet. Iedereen komt langs en neemt iets mee, en uiteindelijk is er niets meer over'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen