Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz blij met hereniging Tom Cruise

Shownieuws

Cameron Diaz kan niet wachten tot ze aan de slag kan voor 'The Wichita project', een film met Tom Cruise. De twee waren voor het laatst samen in 'Vanilla sky'.

Cameron Diaz kan niet wachten tot ze aan de slag kan voor 'The Wichita project', een film die haar en Tom Cruise weer samenbrengt. Tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly zegt de 36-jarige blondine dat ze erg veel zin in de film én de samenwerking met Cruise heeft.

Diaz en Cruise waren voor het laatst samen te zien in 'Vanilla sky', de dramafilm die in 2002 in Nederland verscheen. Maandag waren Cruise en zijn vrouw Katie Holmes van de partij toen Diaz een ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg. "Het was geweldig om hen daar te zien", zegt de blondine. "Het was zo lief van ze om te komen en me te steunen. Mijn hele familie en al mijn vrienden, waartoe ik hen ook reken, waren erbij".

'The Wichita project' moet volgend jaar van het witte doek schitteren. De actiefilm gaat over een undercoveragent die een vrouw tegen het lijf loopt die alleen maar pech heeft met mannen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen