Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal: er was geen tijd om Farrah te trouwen

Shownieuws

Ondanks hun trouwplannen, zijn Farrah Fawcett en Ryan O'Neal nooit in de echt verbonden. "Er was gewoon geen tijd en Farrah was te zwak", zegt O'Neal.

Ondanks hun voornemen om na een jarenlange knipperlichtrelatie te trouwen, zijn Farrah Fawcett en Ryan O'Neal nooit in de echt verbonden. "Er was gewoon geen tijd en Farrah was te zwak om het jawoord te geven", zegt O'Neal tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Fawcett overleed donderdag op 62-jarige leeftijd als gevolg van kanker.

In een interview voor de Amerikaanse nieuwsshow 20/20 vertelt O'Neal over de trouwplannen. Het interview zou vrijdag uitgezonden worden, onbekend is of dit doorgaat. Tegen People zegt O'Neal dat hij tot het einde aan Fawcetts zijde is gebleven. "Ze zakte steeds weg, soms was ze bewust, dan weer onbewust. Ik heb haar de hele nacht toegesproken en gezegd hoe ontzettend veel ik van haar houd."

Om twee minuten voor half zeven (Nederlandse tijd) blies Fawcett haar laatste adem uit. "Ze is nu bij haar moeder en zusje en bij God. Ze is nu op een betere plek", bevestigd O'Neal het overlijden van zijn verloofde. "Ik zal haar ontzettend veel gaan missen."

De zoon van het stel heeft donderdag niet de kans gehad zijn moeder te bezoeken op haar sterfbed. De 24-jarige Redmond zit wegens een serie drugsdelicten een celstraf uit. O'Neal vertelt dat hij zijn moeder telefonisch nog gesproken heeft. "Hij heeft haar verteld dat hij veel van haar houd en gevraagd of ze hem kan vergeven, omdat hij ontzettend veel spijt heeft."

De afscheidsdienst voor Fawcett, die bekend werd van haar rol in de televisieserie Charlie's Angeles, zal over enkele dagen plaatsvinden in Los Angeles. De dienst zal plaatsvinden in een katholieke kathedraal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen