Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw programma voor Carlo Boszhardt en Irene Moors

Shownieuws

Carlo Boszhardt en Irene Moors keren samen terug op de buis bij RTL 4. Ze gaan het televisieprogramma Let's dance presenteren.

Carlo Boszhardt en Irene Moors keren samen terug op de buis bij RTL 4. Ze gaan het televisieprogramma Let's dance presenteren, zo werd woensdag bekendgemaakt bij RTL Boulevard.

Boszhardt en Moors namen eind mei afscheid van het RTL-programma Life & Cooking, dat negen jaar op de televisie te zien was geweest. Medio februari werd bekendgemaakt dat het kook- en lifestyle-programma van de buis zou worden gehaald. De zender en programmasponsor Unilever stelden op zoek te gaan naar een nieuw media-initiatief 'dat voor beide partijen met het oog op de toekomst aantrekkelijker en relevanter is'.

In het uit Groot-Brittannië afkomstige Let's dance gaan bekende Nederlanders een beroemde dansroutine nadoen uit bijvoorbeeld een film. In de Britse versie konden kijkers vervolgens stemmen op hun favoriete optreden, waarbij de opbrengsten van de telefoontjes naar Comic Relief gingen. Het programma haalde in Groot-Brittannië ongeveer 350 duizend euro op voor het goede doel.

Let's dance is vanaf eind augustus live te zien op zaterdagavond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen