Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leven na Grey's Anatomy voor T.R. Knight

Shownieuws

T.R. Knight gaat een rol spelen in de musical 'Parade' in Los Angeles. Hij maakte vorige week bekend te stoppen als George O'Malley in Grey's Anatomy.

(Novum/AP) - Acteur T.R. Knight gaat een rol spelen in de musical 'Parade' in Los Angeles. De 36-jarige acteur, die vijf seizoenen lang de rol van dokter George O'Malley in de populaire serie Grey's Anatomy vertolkte, maakte vorige week bekend dat zijn personage niet terugkeert in het Seattle Grace Hospital in de in Nederland door Net 5 uitgezonden serie.

Het personage van de acteur, die zijn rol in de ziekenhuisserie steeds minder belangrijk zag worden, krijgt aan het eind van het vijfde seizoen een zwaar ongeluk. Met 'Parade' staat Knight vanaf 4 oktober, als de musical met première gaat, op de planken.

De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Leo Frank, die werd gelyncht wegens de moord op een jong meisje dat werkte in de fabriek waarvan hij de manager was. Knight neemt de rol van Frank op zich. De musical werd voor het eerst uitgevoerd in het Lincoln Center in New York in 1999.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen