Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit zit er niet doorheen

Shownieuws

Ondanks de breuk met Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat het goed met Jan Smit. Alle optredens van de zanger de komende tijd, gaan gewoon door.

Ondanks de breuk met Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat het goed met Jan Smit. Alle optredens die voor de komende tijd gepland staan, gaan gewoon door. Dat heeft zijn manager zondag gezegd. Jan Smit trad zaterdagavond niet op in het Belgische Bree. Daar zou hij een optreden geven op De nacht van de ambiance, maar dat ging niet door. Berichten in sommige media dat Jan er doorheen zou zitten, ontzenuwt manager Jaap Buys van de Volendamse zanger.

Hij stelt dat de organisatie slechts een optie op een optreden van de zanger had genomen en dat de organisatie een paar weken geleden al had aangegeven De nacht van de ambiance op een andere datum te houden, omdat zaterdag andere evenementen plaatsvonden die te maken hebben met voetbal. "Dat heeft niets te maken met dat hij er doorheen zou zitten", zegt Buys.

De organisatie van De nacht van de ambiance meldt op de eigen website dat het evenement is om 'organisatorische redenen' is verplaatst naar 5 december.

Dinsdag lekte uit dat Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar zijn. Wanneer ze precies uit elkaar zijn gegaan en waarom, is niet bekendgemaakt. In april 2007 maakten de twee wereldkundig een stel te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen