Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordan wil Peter Andre terug

Shownieuws

Jordan wil haar man Peter Andre terug. Jordan geeft toe dat ze de 'grootste fout van haar leven' heeft gemaakt door de zanger van zich te vervreemden.

Jordan wil manlief Peter Andre terug. Dat heeft ze gezegd in de Britse tabloid News of the World. Katie Price, zoals Jordan in het echt heet, geeft in het interview toe dat ze de 'grootste fout van haar leven' heeft gemaakt door de zanger van zich te vervreemden. "Ik zou Peter meteen terugnemen. Ik laat de scheiding zitten als hij me nog een kans geeft."

Het glamourmodel zou de klok dolgraag terug willen zetten. "Als ik had geweten dat ik Peter zo heftig afstootte, dan had ik mezelf tot de orde geroepen. Ik wil geen scheiding, ik wil dat we weer een familie zijn." Peter zou Jordan echter te kennen hebben gegeven dat hij haar echt niet meer terug wil.

Jordan zou de 'Mysterious girl'-zanger jarenlang hebben uitgelachen en gepest. Hij hakte de knoop echter pas door nadat zijn vrouw tijdens een avondje stappen in een dronken bui met een barman zou hebben gezoend. Een kleine twee weken geleden werd bekendgemaakt dat het koppel gaat scheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen