Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Backstreet Boys in november in Nederland

Shownieuws

De Backstreet Boys komen eind dit jaar weer naar Nederland. Ze geven op zondag 15 november een concert in Ahoy. In september komt een nieuw album.

De Backstreet Boys komen eind dit jaar weer naar Nederland. Ze geven op zondag 15 november een concert in Ahoy, maakte concertorganisator Mojo woensdag bekend.

In september brengen de vier overgebleven Backstreet Boys een nieuwe plaat uit. In het kader hiervan komen de 'jongens' in november naar Rotterdam met de 'This is us'-tour. In de jaren negentig lagen tienermeisjes nachtenlang in de rij voor concertkaartjes. Of het anno 2009 nog steeds stormloopt, moet vrijdag blijken als de tickets voor de show van dit najaar in de voorverkoop gaan.

De Backstreet Boys scoorden hits met 'We've got it going on', 'Everybody' en 'I want it that way'. In 2006 besloot Kevin Richardson de band de rug toe te keren. Sindsdien staan Nick Carter, Brian Littrell, Howie Dorough en A.J. McLean als kwartet op het podium. Vorig jaar stonden de vier op 6 april in de Rotterdamse evenementenhal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen