Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields had vlekje in voorstadium kanker

Shownieuws

Bij Brooke Shields is onlangs een vlekje in haar gezicht weggehaald, dat in een voorstadium van huidkanker bleek te verkeren. "Ik was heel erg bang."

Bij Brooke Shields is onlangs een vlekje in haar gezicht weggehaald, dat in een voorstadium van huidkanker bleek te verkeren. Dat heeft de 43-jarige actrice, die bekend werd van de film The Blue Lagoon en momenteel speelt in de serie Lipstick Jungle, gezegd in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People.

De actrice laat weten dat ze bang was, maar dat het wel goed met haar gaat. Wel zorgt het aantreffen van het vlekje ervoor dat ze voortaan beter oppast, zegt de actrice, die hieraan toevoegt dat ze zonnebaden vroeger het lekkerste ter wereld vond.

Een decennium geleden was ze al gestopt met bakken in de zon. "Je denkt dat doordat je niet meer in de zon komt, het allemaal verleden tijd is. En dan gebeurt zoiets opeens en weet je hoe gevaarlijk het werkelijk kan zijn."

Shields deed haar uitspraken overigens tijdens de lancering in Los Angeles van een huidverzorgingsproduct dat zou beschermen tegen de slechte invloeden van de zon en ondertussen de huid herstelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen