Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Taylor Twittert vanuit ziekenhuisbed

Shownieuws

Elizabeth Taylor is opgenomen in het ziekenhuis. Een woordvoerder van de 77-jarige actrice stelt dat Taylor in het ziekenhuis is vanwege een routineonderzoek.

(Novum/AP) - Elizabeth Taylor is opgenomen in het ziekenhuis. Een woordvoerder van de 77-jarige actrice stelt dat Taylor in het ziekenhuis is vanwege een routineonderzoek en dat het goed met haar gaat. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de actrice vanuit haar ziekenhuisbed van zich laat horen via Twitter.

Vrijdag vroeg ze een vriend via Twitter haar nieuwe puppy langs de ziekenhuisbeveiliging te krijgen. De woordvoerder van Taylor stelt dat de Hollywoodlegende, die Oscars won voor haar rollen in 'Butterfield 8' en 'Who's afraid of Virginia Woolf', 'verliefd is geworden' op het populaire micro-bloggen dat Twitter biedt en dat ze probeert haar hond haar ziekenhuiskamer in probeert te smokkelen.

Hij voegt daaraan toe dat Taylor binnenkort weer thuis zal zijn. Wanneer de actrice precies uit het ziekenhuis wordt ontslagen, heeft hij echter niet gezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen