Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Annemieke Schollaardt opnieuw beste dj

Shownieuws

Annemieke Schollaardt is weer uitgeroepen tot de beste radiopresentatrice bij de Radiobitches Awards. Vorig jaar werd ze ook al bekroond tot beste dj .

Tros en 3FM-dj Annemieke Schollaardt is wederom uitgeroepen tot de beste radiopresentatrice tijdens de Radiobitches Awards. Vorig jaar werd ze ook al bekroond tot beste dj en het jaar daarvoor werd ze nog uitgeroepen tot grootste radiotalent.

Schollaardt versloeg Lucella Carasso van NOS en Lara Rense, die in het verleden bij BNR werkte. De prijzen werden dinsdag in Hilversum uitgereikt. Radiostation 3FM was net als vorig jaar de grote winnaar: in totaal vier medewerkers van deze zender mochten een Radiobitches Award mee naar huis nemen.

Zo was de prijs voor beste nieuwslezer voor Fleur Wallenburg, die werkt voor NOS Headlines en 3FM. Tessel van der Lugt van BNN en 3FM werd uitgeroepen tot aanstormend talent. Ook mag 3FM zich beste station noemen.

Het was de derde keer dat de prijzen werden uitgereikt. Ze zijn bedoeld voor talentvolle radiovrouwen die het hebben gemaakt in een door mannen gedomineerde radiowereld. Het prijzenfestijn wordt georganiseerd door tien studenten van Veronica's V-Academy. Via Radiobitches.nl kon het Nederlandse publiek een stem uitbrengen. 'Professionals uit het radiovak' kozen volgens de organisatie de genomineerden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen